Sep 11

Am văzut-o săptămâna trecute, invitată la Tele’M Botoşani, pe social-democrata Doina Federovici, nevastă şofer ajunsă senator. Întrebată cu ce merite se împopoţonează în acest mandat care se apropie de sfârşit, nevasta şoferului a spus mândră că a fost declarată „politicianul anului”, titlu ce i-a fost înmânat chiar de „zâna”, ajunsă cam bătrâioară, Andreea Marin, trecută şi asta prin patul mai multor bărbaţi, acumulând o experienţă sexuală de invidiat.
Cică a primit acest titlu pentru că a iniţiat o legea prin care s-au majorat cu 25% salariile persoanelor din instituţiile sociale precum cele de la Protecţia Copilului. Apoi, ar fi iniţiat legea prin care recent s-au anulat impozitul şi taxa pentru sănătate care se aplicate la pensiile de peste 1050 lei lunar.
Să le luăm pe rând. Deşi pretinde a ar fi juristă cu patalama, nevasta şoferului s-a lăudat public că majorarea de salarii a obţinut-o intervenind la Ministerul Finanţelor. Adică a făcut trafic de influenţă., recunoscând public infracţiunea comisă care în mod sigur va rămâne nepedepsită.
Mai este de amintit acestei neveste de şofer că pentru respectiva iniţiativă legislativă nu i se cuvenea nicio recompensă. Pentru asta a fost votată în Senat: să aibă iniţiative legislative. Iar banii pentru  majorările de salariu nu i-a adus de acasă, de la părinţii din Coşula. Banii alocaţi majorării au fost luaţi de la cei care mai au curajul muncii în România. Măcar din respect pentru cei care muncesc şi aduc venituri la bugetul de stat ar fi trebuit să fi tăcut din gură şi să nu se laude cu munca altora.
Dar cum bunul simţ şi respect pentru cei care muncesc nu se regăseşte la politicienii PSD-ului, gestul nevestei de şofer apare firesc.
Cealaltă iniţiativă legislativă, cu pensiile, dacă tăcea filozoafă rămânea. Dar cum filozofia este o ştiinţă pretenţioasă şi care solicită multă inteligenţă şi capacitate de sinteză, nu-şi poate găsi găzduire la cei guralivi şi cu manifestări ipocrite şi de impostor.
Legea cu pensiile a iniţiat-o impostoarea Cristiana Anghel, cea care a strigat în Parlament că ea merită pensie specială de parlamentar pentru că munceşte pentru popor. Impostoarea asta care a făcut greva foamei de a ajuns singura femeie din lume care s-a îngrăşat din aşa ceva, se crede un geniu al poporului român iar poporul îi este dator s-o copleşească cu suveniruri precum pensie specială şi alte venituri financiare. Anghel este o pacoste pe capul nostru ca mulţi alţi politicieni ajunşi în parlament prin fraudă morală.
Doina Federovici a aflat de iniţiativa impostoarei şi si-a adăugat numele în coada listei cu iniţiatori. Acum se laudă că ea a fost autorul legii, Dacă o zăpseşte impostoarea că i-a confiscat nerozia cu legea, o va scărmăna cum n-a scărmănat-o nici maică-sa pe când era fetişcană şi simţea miros de băieţi prin preajmă.
Dar dacă tot s-a lăudat că este părtaşă la această mare nedreptate care s-a făcut pensionarilor, să-i dăm Cezarei ce i se cuvine. Prin anularea impozitului şi a taxei de sănătate au beneficiat de o majorare la pensie cu multe mii de lei cei cu pensiile mari, începând cu Cristiana Anghel şi nevasta şoferului care au pensii speciale. Tot pe cei bogaţi i-au îmbogăţit cele două.
În schimb, prin judeţ avem mai mult de zece mii de pensionari cu pensie lunară sub 1060 lei. Acestora nu li s-a adăugat la pensie nici măcar un bănuţ. Lor le va cere nevasta şoferului  în campania electorală din noiembrie s-o boteze din nou senator. S-o voteze, că poate îşi va mai acorda vreo gratificaţie la actualele venituri de parlamentar! Că tot se pricepe la tragic de influenţă!
Şi acum să spunem adevărul şi despre afacerea cu „politicianul anului”. Aceste titluri acordate de Andreea Marin sunt atribuite contra unor importante sume de bani. Donezi o sumă de bani Asociaţiei condusă de Andreea Marin şi ea te copleşeşte cu un titlu formulat pompos, ca să impresioneze.
Pentru nevasta şoferului se pare că titlul de „politicianul anului” i-a fost cumpărat de Sindicatul din Protecţia Copilului Botoşani ca recompensă pentru majorările de salarii de care au beneficiat, votând-o masiv ca susţinere la titlul acordat ca totul să pară o recompensă primită pe merit. Aiurea, totul a fost o şarlatanie bine regizată iar fraierii, proşti dar mulţi, au luat de bună toată panarama organizată de Andreea Marin la Braşov.
Acum, că ne-am dumerit ce merite are nevasta şoferului de-a primit titlul de „politicianul anului” s-o invităm să se mai laude şi cu alte prilejuri, că nu degeaba se spune că lauda de sine nu prea miroase a bine. La ea pute rău de tot!

written by Ioan Rotundu


2 Responses to “Tupeu de senator, nevastă de şofer”

 1. 1. "impostoarea" cristiana anghel Says:

  Pentru toti detractorii. Dovada faptului ca m-am gandit la toti pensionarii. In aprilie am inregistrat propunerea pentru punctul de pensie 45%. Legea este la comisii. Sunt convinsa ca va fi votata de ALDE si PSD. Pentru ca noua ne pasa.
  Propunere legislativă pentru completarea Legii nr.263 privind sistemul unitar de pensii publice
  Număr de înregistrare Senat: L355/2016

  http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=0e8578f8-3b96-49d2-9391-636ff922b861

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1206688556018632&id=552568001430694

 2. 2. "impostoarea" cristiana anghel Says:

  Update:
  Da. Eu am lucrat legea despre care faceti vorbire. Eu am scris, “cu sufletul” expunerea de motive. Cititi-o. Va va merge la inima. Dar nu as fi reusit nimic de una singura. Fara sustinerea si voturile colegilor mei din PSD si ALDE ar fi ramas doar o speranta. Toti cei care au votat legea (chiar si cei care nu au semnat-o poate doar pentru ca am depus-o pe 20 ianuarie, in plina vacanta parlamentara) au rezonat cu dorintele electoratului si merita aceleasi laude. Iar faptul ca doamna a fost premiata nu ma deranjeaza catusi de putin. Daca legea trece si de Camera Deputatilor, nu-mi trebuie “premiu” mai mare. Cu tot respectul. Cristiana Anghel, senator in slujba poporului roman.
  PS Aveti link-ul paginii mele de la Senat. Veti constata cat de mult gresiti in ceea ce ma priveste.

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia