Nov 15

În seara zilei de 7 noiembrie, adică a primului tur al alegerilor prezidenţiale, prefectul dorohoian Dan Şlincu a făcut câteva minuni care n-au fost consemnate de presă. Ar fi mare păcat ca ele să rămână în neştiinţă publică.
Ca bun creştin ce sunt încă din momentul în care am fost scos din cristelniţă de către preotul satului, m-am gândit să mă pun bine cu muceniţa PSD-ului, asceta sexuală Viorica Dăncilă, şi să fac public ,minunile săvârşite întru mărirea sa la către preacuviosul prefect de Botoşani, Dan Şlincu.
Cum spuneam, spre marea uimire a tuturor şefilor de secţie de votare adunaţi în pridvorul Casei Sindicatelor din Botoşani, fix la ora 22.00 şi-au făcut apariţia şefii de secţie de votare din municipiul Dorohoi.
S-au mirat cât s-au mirat de hărnicia lor cei de faţă, după care au început să calculeze. Conform procedurii legale, secţiile de votare s-au închis la ora 21.00. După desfacerea urnei, buletinele scoase urmau a fi citite cu voce tare în faţa tabletei, pronunţându-se numele celui votat pe buletin.
Cum o astfel de operaţie, la câteva sute de buletine scoase din urne ia ceva timp, cei cu calculele au ajuns la înţelegerea de medie aritmetică a timpului că totul ar fi durat cam 45 – 60 minute. Dacă mai adăugăm timpul cu împachetatul buletinelor, adunarea în echipă şi durata transportului până la Botoşani preţ de 40 minute, ne iese taman încă 60 minute, adică pe total vreo două ore.
Cum cei de la Dorohoi au făcut toate aceste operaţiuni în mai puţin de-o oră, cârcotaşii au ajuns la concluzia creştinească că musai la mijloc a fost o minune făcută de dorohoianul prefect Dan Şlincu. Certitudinea cu minunea a venit şi când au constatat că imediat ce-au ajuns la Botoşani, dorohoienii n-au mai făcut coadă la Casa Sindicatelor. Prefectul i-a băgat direct în sediul Prefecturii, la centralizarea proceselor verbale, roşii în totalitatea lor.
Văzând cum sun ţinuţi de proşti, cei de la Casa Sindicatelor s-au lepădat pentru câteva minute de morala creştină şi au organizat o repriză de huiduieli la adresa lui Dan Şlincu. Nu s-au lipit blestemele de el pentru că se afla sub protecţia muceniţei Viorica Dăncilă. Dar minunile ţin numai trei zile,iar vraja protectoare a Dăncilesei se va risipi iar prefectul se va duce de unde a venit. Posibil înapoi la Dorohoi la vândut sucuri, că se pricepe!

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia